Free Mp3 Downloads

A Show, Nertil Jole, Harbi Aliaj, Arbër Çepani përballë Adi Krastës

A Show, Nertil Jole, Harbi Aliaj, Arbër Çepani përballë Adi Krastës #1
A Show, Nertil Jole, Harbi Aliaj, Arbër Çepani përballë Adi Krastës #2 A Show, Nertil Jole, Harbi Aliaj, Arbër Çepani përballë Adi Krastës #2 A Show, Nertil Jole, Harbi Aliaj, Arbër Çepani përballë Adi Krastës #4

Download A Show, Nertil Jole, Harbi Aliaj, Arbër Çepani përballë Adi Krastës

“A show” nga Adi Krasta ne News24 – 13 maj, 2019
Arber Çepani, Nertil Jole dhe Harbi Aliaj ishin tre personazhe të jetës publike të ftuar në pjesën e fundit në “A Show” në News24. Ata komentuan disa nga momentet më pikante të politikës në një javë. Nertil Jole deklaroi se djegia e mandateve nga opozita ishte një vendimarrje e izoluar dhe situatë e paprecedentë jo vetëm për Shqipërinë por edhe për rajonin. Jole shtoi më tej se do ishte për një protestë masive e frymëzuar nga qytetërt, por jo politikanët dhe se protestat e opozitës kanë qasje destruktive. Arbër Çepani tha se shqiptarëve iu ka ardhur në maje të hundës dhe se duan një zgjidhje të kërkuar prej kohësh. Çepani tha se s’jemi për të njëjtin rotacion, prej 30 vitesh, por duhet ndryshim sistemi, nuk mjafton vetëm një Rama ik. Nga ana tjetër Harbi Aliaj deklaroi se priste një protestë ndryshe nga opozita dhe se mesazhet me video wall në Kryeministri janë të tepruara.

Copyrighted by News24 Albania

Download Here:

FAST DOWNLOAD DOWNLOAD SERVER 2

Disclaimer:

This content may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries.
Downloading A Show, Nertil Jole, Harbi Aliaj, Arbër Çepani përballë Adi Krastës mp3 on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.

Watch video on Youtube: A Show, Nertil Jole, Harbi Aliaj, Arbër Çepani përballë Adi Krastës
Search another results: A Show, Nertil Jole, Harbi Aliaj, Arbër Çepani përballë Adi Krastës


Tags: news24, albania, balkanweb, lajme, shqip, lajm i fundit, sport, rrembim, vrasje, kulture, foto, video